IMG_6393.JPG

TÖRNBLAD INREDNING & ARKITEKTUR

Flexibla och smarta lösningar med tidlös design

 

TJÄNSTER

Ditt hem, min passion.

IMG_6743.JPG

ARKITEKTRITAR HUS

Design, funktion och smarta lösningar

Du kanske bygger ditt drömhus, bygger ut eller renoverar. Vi ritar moderna hus med helhetsperspektiv. Vår specialkompetens är at vi ritar huset med din budget i åtanke, initial planering för el, värme, vatten, avlopp, ventilation redan under ritprocessen så att det blir så kostnadseffektivt, smart och snyggt som möjligt. Flexibel planlösning för olika behov och skeden i livet, ljusinsläpp, flöden, Feng Shui och kreativa kostnadseffektiva lösningar är vår grej. Nyckeln tror jag är att vi är ekonomer, jurister, kreatörer i form av arkitekt, inredare och konstnärer som gör att vi behärskar väldigt många områden väl. 

Förutom att rita huset och göra bygglovshandlingar, kan vi ta hand om hela den fasta och lösa inredningen. Den röda tråden och kreativa lösningar med materialval, ytskikt, platsbyggda lösningar och belysningsschema.

Vi erbjuder även byggkonsultation genom hela husbyggets gång, tar hand om upphandlingar samt ger juridisk hjälp. 

Du kommer alltid att få total fokus, fullt engagemang och ett hus som är helt unikt utefter tomtens förutsättningar, er budget och era behov. 

Personlig kontakt och snygg design där detaljerna gör helheten. Tveka inte at kontakta oss för ett första möte och offert. 

IMG_0565.JPG

INREDNING

Detaljer gör helheten

Kanske har du precis flyttat in till ditt drömhem eller så vill du få hjälp att förnya ditt hem. Du kanske inte har tiden att inreda ditt hem eller så har du kört fast i dina egna tankebanor. Då har du kommit till rätt ställe.

Törnblad Inredning & Arkitektur erbjuder att ha helhetsgreppet gällande planlösning, platsbyggda lösningar, val av färg och ytskikt till den lösa inredningen och möbleringen. Feng Shui appliceras alltid mer eller mindre i projekten och kan användas i både planlösning och möblering. Belysningsdesign ligger oss varmt om hjärtat och är ett av våra fokusområden. 

Ljusinsläpp, belysning, planlösning och färgsättning är grundstenarna till hur du mår i ditt hem. 

Välkommen att kontakta Törnblad Inredning & Arkitektur så hjälper vi dig att skapa en miljö där du känner att du hittat hem. 


FE42D9BA-95A3-4339-9D20-E02829A9E368.JPG

"STYLING" INFÖR FÖRSÄLJNING

Skräddarsydda lösningar

Törnblad Inredning & Arkitektur erbjuder färdigställande av bostad samt final styling inför försäljning. Färdigställande av bostad är en grov styling vilket kan vara ytskikt, dra el eller ta bort en vägg exempelvis. Den finala stylingen gäller främst för mindre och mellanstora stylingar.


Digital konsultation finns också som alternativ och är perfekt för dig som vill göra det fysiska arbetet men att få tydliga direktiv vad du ska ändra på och förbättra för att få ut det maximala värdet av din bostad.

 
IMG_0807 2.JPG

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER

Flexibla och smarta lösningar, design och kostnadseffektivitet

 

ARKITEKTRITAR HUS

En fin helhet inom din budget

Vi på Törnblad Inredning & Arkitektur arbetar lite annorlunda än många andra. Vi utgår från din budget när vi ritar hus eller ombyggnationer, inreder eller gör belysningsschemat. Som ekonomer är det viktigt för oss att hålla oss inom er budget. Helt enkelt för att det är schystast så. Då vi har stor erfarenhet av byggprocessen kan vi även rita planlösning och huset med detta i åtanke. Vi är duktiga på att skapa nytänkande platsbyggda lösningar som både är kostnadseffektiva och snygga. Design och snygga lösningar behöver inte nödvändigtvis vara dyra. Bara smarta.


Vi tar färdigställer även bygglovshandlingar och kan vara kontakten till kommunen. 

Vi samarbetar med hantverkare, el och vvs i Stockholmsområdet. 

Finns behovet kan vi även ta hand om uppköpen, vara projektledare och kontakten till byggföretagen. 

För oss går den exteriöra designen, planlösning, fast inrening och lös inredning hand i hand. Vi åtar oss gärna uppdraget av helheten. Du kan naturligtvis även välja att anlita Törnblad Inredning & Arkitektur för en del av ditt projekt, såsom arkitektrita hus och skapa bygglovshandlingarna, eller endast ta hjälp vid val av ytskikt för att hitta den röda tråden och vad som passar både er och bostaden bäst.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte och offert. 

INREDNING AV DITT HEM

Detaljer gör helheten

Feng Shui och belysningsfokus. Båda två får dig att må otroligt bra i ett rum, utan att man kanske är medveten om varför. 

Vid en inredning av lös interiör brukar det innebära nedan punkter, samtliga eller delar av de beroende på uppdrag:

1. Behovsanalys 

2. Möblering av rummet

3. Moodboard med känsla för rummet

4. Moodboard med de rätta möblerna

5. Inköp

6. Styling på plats

Ovan kan även kommuniceras digitalt om du bor i en annan stad. 

En styling digitalt kan kommuniceras via exempelvis Instagram. Du skickar bilder och jag rådger vilka ändringar du behöver göra för att skapa ditt drömhem. 2950 kr per rum. 

Kontakta Törnblad Inredning & Arkitektur för ett kostnadsfritt möte. 

"STYLING" INFÖR FÖRSÄLJNING

Skräddarsytt för dina behov

Törnblad Inredning & Arkitektur erbjuder tre olika typer av "styling":

Färdigställande av bostad: kanske behöver du exempelvis nya ytskikt, dra el eller göra klart de där halvfärdiga delarna av ditt hem för att din bostad ska bli mer värt när du säljer. Konsultation, hjälp med planering, projektledning, upphandling, inredning. 

Digital konsultation inför visning: via bild/film berättar jag vad du ska ta bort, flytta på, och eventuellt köpa till för att du själv fysiskt kan styla din bostad inför försäljning. Ibland kan små förändringar göra en stor skillnad för slutresultatet. Detta är alternativet för dig som vill ha en kostnadseffektiv lösning och är beredd att göra det fysiska jobbet. Bor du på Lidingö kan vi ses för en fysisk konsultation. 

Traditionell styling som kan kombineras med ovan:

Liten: detta innebär att jag gör den finala touchen för att din bostad ska bli den bästa versionen av sig själv. Nya kuddar, plädar, blommor, bäddning, handdukar, tvålar, stilleben, 

Mellan: samma som "liten" samt nya gardiner, mattor, mindre bord, speglar, tavlor.

Stor: mer omfattande hjälp såsom byte av större möbler. Exempelvis mattor, sängar och soffor. 

Kontakta Törnblad Inredning & Arkitektur för ett första möte. Pris: 950kr/h löpande. Fast pris, prisuppskattning eller löpande. Det beror helt på projektets karaktär och vad vi kommer överens om. 

IMG_0104.JPG

ÖVRIGA TJÄNSTER

JURIDISK HJÄLP

Ovärderlig hjälp vid byggnation.
Jur. kand i juridik

EKONOMI OCH BUDGET

Viktig del i en byggnation. 
Master i ekonomistyrning från Handelshögskolan i Stockholm

MARKNADSFÖRING

Fokus på digital marknadsföring.
Master i marknadsföring från Handelshögskolan i Stockholm

 

TÖRNBLAD INREDNING & ARKITEKTUR

Lidingö

  • Instagram

©2020 by Törnblad Inredning & Arkitektur